EFFEKTIVT LUFTFILTER I KABINEN REDUCERER SPREDNING AF SMITTE

  • 0
  • oktober 28, 2021
ekkektiv-luftfilter

Hondas førsteklasses luftfiltre bekæmper effektivt spredningen af aktive vira. Filteret reducerer også risikoen for infektion og koncentrationen af aktive aerosoler mindskes betydeligt takket være flere lag, der giver maksimal beskyttelse.

26. maj 2021

FIND NÆRMESTE FORHANDLER


Honda tilbyder nu et førsteklasses, højeffektivt kabineluftfilter, der fanger en række skadelige bakterier, allergener og tilmed vira forbundet med betydelige sundhedsmæssige risici. Filteret giver en aktiv beskyttelse ved at reducere koncentrationen af virale aerosoler betydeligt. Dette sker via et unikt flerlagsdesign, der effektivt filtrerer, opfanger og bekæmper skadelige gasser i miljøet samt ikke-organiske og biologiske partikler samt aerosoler.

Filteret har fire lag. De første to mikrolag fanger ekstremt små aerosoler såsom støv og pollen. Det tredje lag er fremstillet af aktivt kul og absorberer skadelige forurenende stoffer såsom partikler og sure gasser. Det fjerde lag er behandlet med det aktive stof i frugtekstrakter, der effektivt inaktiverer indfangede virale aerosoler og forhindrer dem i at blive frigivet til kabineluften.

Hondas kabinefiltre kan indfange mere end 90 procent af alle virale aerosoler. Derudover inaktiverer et andet trin næsten 100 procent af den indsamlede virale belastning via et biofunktionelt lag, der er imprægneret med det aktive stof i frugtekstrakt.

Luftfilteret er udviklet i samarbejde med filtreringsvirksomheden Freudenberg og tilbydes som en original reservedel til din Honda. Filteret er et alternativ til Hondas almindelige pollenfilter.